• HetVerfpotjeNeer (12)Binnenschilderwerk

Zeer veelzijdig en deskundig. Het Verfpotje adviseert zowel over te schilderen ondergronden, als welke kleurstelling u het beste kunt gebruiken. Dit advies wordt gegeven op maat; verschillende ondergronden spelen hier uiteraard een grote rol in. Denk bijvoorbeeld aan hout, metaal, kunstof, stucwerk, baksteen of zelfs beton. Het Verfpötje draagt zorg voor een goede en professionele uitstraling van het schilderwerk zodat uw huis er weer stralend uitziet!

  • Buitenschilderwerk

Dit is dé uitstraling van uw huis of kantoorpand! Het buitenwerk heeft veel aandacht nodig, niet alleen nu, maar vooral ook in de toekomst. De status van uw schilderwerk behoort ook tot één van de meetpunten voor het energielabel. Het Verfpötje werkt met kwalitatief hoogwaardige producten, waardoor de materialen van het ‘buitenwerk’ op een juiste manier behandelt worden. Het Verfpötje zorgt voor een ‘goed leefklimaat’ zodat u er jaren van kunt genieten!

  • Glaswerken

Het Verfpötje levert kraakheldere glaswerken! Deze worden geplaatst en goed afgewerkt. Voor het benodigde klein onderhoud, en eventueel een renovatie, kunt u ook bij Het Verfpötje terecht.

  • Buitengevel

Wij kunnen uw buitengevel voorzien van ‘schoon’ metselwerk. Door te impregneren, heeft het water geen kans meer om naar binnen te dringen en krijgt u een behaaglijker klimaat! Daarnaast kunnen wij ook uw rolbakken voorzien van een nieuwe laklaag, in een gewenste kleur.


Bekijk via deze link enkele voorbeelden van ons werk en afgeronde projecten!